Service

Al  86 jaar uw woonspecialist
Ruim 3.000m2  wooninspiratie
Geheel vrijblijvend advies op maat
Vakkundige stoffering

Maak een
afspraak

Doorgaan

Meubelen

Mooie meubelen met aandacht: wij zorgen er bij Ten Brundel Wonen voor dat u kunt rekenen op meer dan 3.000 m2 wooninspiratie met vrijblijvend advies op maat. We denken graag met u mee en zijn daardoor al 85 jaar de woonspecialist.
De diverse meubelen voor de woonkamer, de eetkamer en de rest van uw woning combineren hoge kwaliteit van de gebruikte materialen met een stijlvol ontwerp en bovendien een betaalbare prijs. We zorgen voor de vakkundige stoffering op basis van een stevige constructie, zodat de meubelen jaren meegaan en u daar met veel plezier gebruik van maakt.

Zitmeubelen voor de woonkamer

Bekijk bijvoorbeeld de zitmeubelen voor de woonkamer. De diverse banken bieden voldoende ruimte om heerlijk onderuit te zakken en zorgen tegelijkertijd voor een statige verschijning binnen het interieur. Specifiek op zoek naar een van de hoekbanken of aan de andere kant wellicht benieuwd naar de fauteuils? Bekijk in ieder geval onze relaxfauteuils. Daarin zakt u heerlijk onderuit voor een goede film of met een spannend boek, zodat u even helemaal nergens aan hoeft te denken. Het zijn goede voorbeelden van onze meubelen van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Eetkamerstoelen, eettafels en kasten

Onze meubelen zijn bovendien goed geschikt voor de eetkamer en de rest van de woning. Zoekt u naar een mooie nieuwe eetkamertafel of eettafel, waarboven u een grote lamp op kunt hangen? Bekijk de verschillende tafels bij ons uit het ruimte assortiment meubelen, net als de eetkamerstoelen die u daarbij kunt plaatsen. We helpen u graag de stoelen en tafels op elkaar af te stemmen, net als een mooie kast elders in de kamer.
Kom naar onze showroom of maak een afspraak. We laten u dan graag de verschillende meubelen zien, waarmee we ervoor zorgen dat u kunt rekenen op een prachtig interieur of een waardevolle toevoeging daarop.