Service

Sinds 1933 uw woonspecialist.
Ruim 4.000m2  wooninspiratie
Geheel vrijblijvend advies op maat
Vakkundige stoffering

Maak een
afspraak

Doorgaan

ramen

Gordijnen en raamdecoratie in Wehl, omgeving Doetinchem en Didam.

De ramen in huis zorgen voor de lichtinval en dragen op die manier bij aan een fijne sfeer en prettige leefomgeving. Dat geldt voor de woonkamer, de slaapkamer en eventueel ook voor de keuken of de badkamer.

De ramen bieden echter meer mogelijkheden dan alleen het doorlaten van licht om voor een ruimtelijk effect te zorgen. Ze bieden ook een uitstekende kans om ze te decoreren, bijvoorbeeld met gordijnen of de andere vormen van raamdecoratie die er beschikbaar zijn. We zorgen er bij Ten Brundel Wonen met onze showroom in Wehl in de omgeving van Doetinchem en Didam voor dat u alles voor de ramen op uw gemak kunt komen ontdekken. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de beschikbare oplossingen of kunnen u die gewoon laten zien in combinatie met de mooie meubels die u heeft uitgezocht.

Gordijnen voor de ramen

Zowel de ramen in de slaapkamer als de ramen in de woonkamer krijgen statuur en een mooie uitstraling door gebruik te maken van gordijnen. Die zijn er uiteraard in verschillende uitvoeringen, zowel lichtdoorlatend als verduisterend. Bij ons in de showroom in Wehl kunnen onze adviseurs u meer vertellen over de gordijnen voor de ramen en de verschillende mogelijkheden op dat gebied.

Andere vormen van raamdecoratie

Daarnaast zijn er een aantal andere vormen van raamdecoratie beschikbaar. We hebben onder andere rolgordijnen, horizontale en verticale jaloezieën, houten jaloezieën, plissé en duette gordijnen, multishades en vouwgordijnen in de collectie. We zorgen er daarmee voor dat u de lichtinval of inkijk kunt beperken en dat u er ondertussen voor kunt zorgen dat de ramen de uitstraling krijgen die de rest van het interieur verdient. De ramen worden op die manier onderdeel van het interieur en de woonkamer, slaapkamer of de andere ruimte waar het om gaat. Kom naar onze showroom in Wehl, dan laten we u graag zien hoe u de ramen op een mooie manier kunt decoreren.