Gordijnen

Gordijnen zijn bij uitstek geschikt als sfeermaker en daarnaast ook geluid absorberend.      

Kies uit halftransparante of juist uit lekkere volle en behaaglijke stoffen.

Er is voldoende keuze uit o.a de merken Ado, Artelux, Egger, Ploeg, Kendix, Toppoint enz.

Bij Ten Brundel Wonen vindt u werkelijk alles op het gebied van gordijnen.Denk hierbij aan overgordijn stoffen, vitrages, inbetweens, gordijnen voor de kinderkamer en nog veel en veel meer.

 


Gordijnen bij Ten Brundel wonen in Wehl

voor een compleet en sfeervol interieur

Betaalbare gordijnen zijn uitstekend geschikt als sfeermaker en helpen bovendien geluid te absorberen. Er zijn diverse mooie stoffen beschikbaar, die u bij ons in de showroom in Wehl in de omgeving van Didam en Doetinchem kunt komen bekijken. Op zoek naar gordijnmerken zoals Ado, Artelux of Kendix? Kom naar de showroom, waar onze adviseurs u de gordijnen kunnen laten zien en u een verrassend scherpe prijs betaalt om bijvoorbeeld de slaapkamer sfeervol in te richten.

Kom voor Gordijnen en advies op maat naar onze shwroom in Wehl, omgeving Doetinchem.

Om van je huis een plezierig thuis te maken, is het gebruik van kleur en de juiste stoffen zeer belangrijk. Gordijnen zijn het middel om de woning naar uw smaak in te richten.

Hoe maak je een keuze uit al die gordijnstoffen? Styling speelt hier bij een belangrijke rol, hierbij kunnen onze binnenhuis adviseurs u helpen en adviseren. De gordijnen worden in eigen atelier gemaakt en daardoor kan aan al uw wensen worden voldaan.

 


Laat je inspireren

Maak een afspraak

Ruime keuze in stoffen