Service

Sinds 1933 uw woonspecialist.
Ruim 4.000m2  wooninspiratie
Geheel vrijblijvend advies op maat
Vakkundige stoffering

Maak een
afspraak

Doorgaan

Slapen

Slapen Wehl, omgeving Doetinchem

We slapen gemiddeld 8 uur per dag, het is daarmee automatisch een derde van ons leven. Er is geen andere activiteit waar we gemiddeld genomen zoveel tijd aan besteden. Bij Ten Brundel Wonen zorgen we dat slapen een verademing wordt op een van de heerlijke boxsprings, bedbodems of matrassen.

We zijn uw specialist in slapen! Kom langs in onze showroom in Wehl, in de omgeving van Doetinchem en Didam en ontdek 3.000 vierkante meter aan wooninspiratie. Onze adviseurs geven u graag een geheel vrijblijvend advies op maat. Wij helpen u lekker te slapen door een keuze te maken uit de verschillende oplossingen voor in de slaapkamer.

Slapen op boxsprings, bodems en matrassen.

Slapen kunt u op diverse bedden. Benieuwd naar de boxsprings en onze complete slaapkamers, de bodems voor bedden of wellicht onze matrassen? We zorgen er met de verschillende hoogwaardige producten van topmerken voor dat u kunt slapen op een heerlijk bed.

Een goede nachtrust is van belang om overdag weer optimaal te presteren. Wij zorgen ervoor dat u kunt slapen op een bed waarin u de nachtrust snel kunt vinden, om de volgende morgen weer uitgerust wakker te worden. Uiteraard kunnen we u tevens adviseren over de ideale maat van het bed of de uitstraling ten opzichte van de rest van uw interieur.

Kastenstudio in de slaapkamer

Slapen begint met een goed bed, maar er is natuurlijk meer dan dat in de slaapkamer. Wat is er prettiger dan een grote kast bij ons uit de kastenstudio, waarmee u ervoor zorgt dat u alles netjes op kunt bergen? Het brengt rust in de slaapkamer, zodat u daar gemakkelijker in slaap valt en weer fris ontwaakt.

Kom naar onze showroom om inspiratie op te doen op het gebied van slapen. Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek over uw slaap- en woonwensen, op basis waarvan we u uitstekend kunnen adviseren.