Service

Sinds 1933 uw woonspecialist.
Ruim 4.000m2  wooninspiratie
Geheel vrijblijvend advies op maat
Vakkundige stoffering

Maak een
afspraak

Doorgaan

vloeren

Vloeren 

Mooie vloeren hebben een grote impact op de ruimte, ze zorgen voor een mooie uitstraling van het geheel en vormen de stabiele basis waar u vanuit moet kunnen gaan. Kom naar onze showroom in Wehl in de omgeving van Doetinchem en Didam, waar onze specialisten u graag meer vertellen over de verschillende materialen die er beschikbaar zijn. We zijn gespecialiseerd in allerlei soorten vloeren, waarmee we zorgen voor een duurzame keuze voor de lange termijn, waarmee u eenvoudig de juiste sfeer in huis kunt brengen.

Tapijt en PVC vloeren

De tapijtvloeren zijn geschikt voor thuis maar ook voor in een zakelijke omgeving. Een strak tapijt heeft een fijne warme uitstraling en zorgt er bovendien voor dat u een bijzondere kleur kunt toevoegen aan de ruimte. We leggen u graag uit over de verschillende kwaliteiten en uitvoeringen die er beschikbaar zijn.

PVC is een fijn product voor op de vloer. De vloeren zijn enorm duurzaam en zeer stevig, terwijl ze bovendien in allerlei uitvoeringen beschikbaar zijn. Wilt u het laten lijken alsof er sprake is van een houten vloer? Dat is met een PVC vloer uitstekend mogelijk, en een stuk makkelijker in onderhoud vergeleken met echt hout.

Vinyl en vloerkleden

De vinyl vloeren combineren goede kwaliteit met een scherpe prijs en laten zich bovendien gemakkelijk aanbrengen. Bij ons in de showroom kunnen we u voorbeelden van de vloeren laten zien.

Tenslotte is het op alle vloeren mogelijk om een mooi vloerkleed neer te leggen en er daarmee voor te zorgen dat er meteen meer sfeer ontstaat. Kom naar de showroom en ontdek hoe een vloerkleed meteen warmte uitstraalt naar de rest van de ruimte en het interieur.