Vloerkleden in Wehl en omgeving

Vloerkleden hebben een mooie warme uitstraling en brengen daarmee sfeer in iedere kamer. De sfeervolle vloerkleden zijn voor een eerlijke prijs beschikbaar, waardoor u op een betaalbare wijze kunt zorgen voor een mooi nieuw accessoire in de woonkamer, de eetkamer of wellicht de slaapkamer. Kom naar de showroom in Wehl, in de omgeving van Doetinchem en Didam. We helpen u er graag inspiratie op te doen met de verschillende kleuren, materialen en uitvoeringen. Want vloerkleden moeten niet alleen mooi zijn, maar ook aangenaam in gebruik.

Geniet van de schitterende kleuren, de dessins en het zachte en geluiddempende comfort van vooraanstaande merken waaronder:

 

Brinker Carpets, Brink en Campman, Parade ,Trinity Creations


Ten Brundel wonen
voor een compleet en sfeervol interieur

Vloerkleden zijn er in verschillende dessins, kleuren, structuren en vrijwel in elke afmeting leverbaar. Om hierin een juiste keuze te kunnen maken geven wij een u eerlijk en vrijblijvend advies. Ook bieden wij de mogelijkheid enkele kleden op zicht mee naar huis te nemen, zodat u thuis in alle rust kunt bepalen welk kleed de juiste is.


Laat u inspireren en adviseren

Maak een afspraak